“Biodiverzitás” – szemléletformáló rendezvény 2021. március 3.

“Biodiverzitás” – szemléletformáló rendezvény 2021. március 3.

MEGHÍVÓ

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.
A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

Jelen rendezvényünk célja az volt, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényelt többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe volt: Biodiverzitás
A rendezvény időpontja: 2021. március 3. szerda, 14.00 óra – 15.30 óra

ELŐADÓINK VOLTAK:
Sipos Katalin, a WWF Magyarország igazgatója,
Dr. Nagy Lajos, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Természetmegőrzési Osztályának osztályvezetője.

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online volt.

Technikai információk:
Topic: Biodiverzitás
Time: Mar 3, 2021 14:00 Budapest

 

Köszönjük együttműködésüket!

Back To Top