2021-27 Fejlesztési programokhoz véleményezés

2021-27 Fejlesztési Programokhoz véleményezés

Mondja el milyen Balaton Régiót szeretne! Tegyünk együtt javaslatot a döntéshozóknak!

Tisztelettel felkérjük Önt, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével mondja el véleményét a Balatonnál az elmúlt években megvalósult fejlesztésekkel kapcsolatban, valamint tegyen javaslatot a további fejlesztésekre vonatkozóan.
A vizsgálatban való részvétel anonim és önkéntes.
Kérjük, segítse munkánkat a válaszaival és véleményének megfogalmazásával!

Észrevételeit 2020. január 27-ig várjuk.
A kérdőív kitöltésében való értékes közreműködését megköszönve,
Balaton Fejlesztési Tanács – Munkaszervezete

Kérdőív indítása

Tisztelt Válaszadó!

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) feladata, hogy a régió szereplőivel együtt meghatározza a térség fejlesztési irányait, egy közösen elfogadott fejlesztési program mentén ösztönözze és támogassa a régióban megvalósuló fejlesztéseket, felkarolja az új, innovatív ötleteket, ösztönözze a régió egészére kiterjedő elképzelések megvalósítását.

A Balaton Fejlesztési Programjának megvalósulását a Tanács folyamatosan nyomon követte, és a fejlesztési dokumentumok aktualizálását tervezi.

Ennek megvalósításához a Balaton Fejlesztési Tanács nemcsak a térségi szereplők, önkormányzatok, költségvetési szervek, vállalkozások, civil szervezetek jövőbeni fejlesztési igényeit, elképzeléseit, terveit, kívánja megismerni, de ezek mellett kiemelt figyelmet kívánunk szentelni a lakossági véleményekre, észrevételekre és javaslatokra is.

Ehhez készült a lejjebb található online kérdőív. Kérjük, mondja el véleményét az elmúlt években megvalósult balatoni fejlesztésekről, és az észrevételeit, javaslatait a jövőbeni fejlesztésekhez.

A vizsgálatban történő részvétel anonim és önkéntes, és NEM CSAK a Balatoni régióban élők, hanem minden Magyarországon élő személy, szervezet véleményét várjuk!

A fejlesztési dokumentumok felülvizsgálatához a 2020 január 27-ig beérkezett véleményeket tudjuk figyelembe venni.

Segítő közreműködését előre is köszönjük.

                                                                                              Balaton Fejlesztési Tanács Munkaszervezete

Kérdőív indítása

24

Back To Top