AKTUÁLIS BFT PÁLYÁZATOK

TF2021/1. számú PÁLYÁZATI KÖZLEMÉNY

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a településfejlesztési beruházások támogatására 2021-ben kiírt pályázati felhívás első benyújtási határidejét követően, a C, D, E célterületekre a pályázati lehetőség lezárásra került, mivel az első benyújtási határidőig beérkezett igények nagymértékben meghaladják a rendelkezésre álló forráskeretet.

Pályázat benyújtása már csak az A és a B célterületekre lehetséges, benyújtási határidő: 2021. november 15. 24:00 óra.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a még rendelkezésre álló forráskeret kimerülése vagy annak veszélye esetén a pályázatok benyújtására vonatkozó további lehetőséget a támogató lezárhatja.

Tisztelettel:
Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete

——————–

Tisztelt Partnerünk!

A Balaton Fejlesztési Tanács az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított forrás terhére pályázatot hirdet a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településein a településfejlesztési beruházások támogatására. 

A pályázati dokumentáció az alábbi dokumentumokra kattintva tölthető le:

A pályázati felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2021. július 16-tól 2021. november 15-ig van lehetőség. Ezen időszak alatt az alábbi értékelési határnapokig benyújtásra (elektronikus feltöltésre) került projektek kerülnek együttesen elbírálásra:

I. értékelési határnap: 2021. szeptember 15. 24.00 óra
II. értékelési határnap: 2021. november 15. 24.00 óra.

A rendelkezésre álló forráskeret kimerülése vagy annak veszélye esetén a pályázatok benyújtására vonatkozó további lehetőséget a támogató lezárhatja.

A pályázatok elektronikus feltöltésére 2021. július 20-án,  13:00-tól van lehetőség.
http://palyazatfeltolto.balatonregion.hu/login

Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete

Back To Top