“Felelős állattartás” – online szemléletformáló rendezvény 2021. június 2.

“Felelős állattartás” – online szemléletformáló rendezvény 2021. június 2.

MEGHÍVÓ

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.
A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Felelős állattartás
A rendezvény időpontja: 2021. június 2. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online
A rendezvényen jelnyelvi tolmácsolást és feliratozást biztosítunk.

Ezúton szeretnénk meghívni tisztelt Partnereinket, vegyenek részt az online részvétellel zajló rendezvényen!

Technikai információk:
Topic: Felelős állattartás
Time: Jun 2, 2021 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86072927138?pwd=ejM2K0swNkwwMURuN2c0VjMzR2pEdz09

Meeting ID: 860 7292 7138
Passcode: 313642

A téma fontossága érdekében örömmel vesszük, ha a csatlakozási linket megosztja ismeretségi körében.

Együttműködését előre is köszönjük!

Back To Top