„Eszik vagy isszák?” – Algákról közérthetően – szemléletformáló rendezvény 2021. április 7.

„Eszik vagy isszák?” – Algákról közérthetően – szemléletformáló rendezvény 2021. április 7.

MEGHÍVÓ

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan. A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A konferencián való online részvétel nem igényelt többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: „Eszik vagy isszák?” – Algákról közérthetően

Előadóink voltak:

Somogyi Boglárka, a Balatoni Limnológiai Intézet tudományos főmunkatársa

Dr. habil Némethy Sándor, biológus, tengergeológus és környezetvédelmi szakmérnök Göteborgi Egyetem, Pécsi Tudományegyetem

A rendezvény időpontja volt: 2021. Április 7. szerda, 14.00 óra – 15.30 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online volt.

Együttműködésüket köszönjük, következő rendezvényeinkre is örömmel várjuk!

Back To Top