Global Lake Marathon “Replay” hét​

Február 2-a a vizes élőhelyek világnapja, mely alkalomból a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség a “Global Lake Marathon” rendezvényhez kapcsolódóan egy úgynevezett “Replay” hetet szervez, amikor az érdeklődők visszanézhetik a rendezvény előadásait.

A Global Lake Marathon elnevezésű online rendezvény 2021. november 26-án 0.00 és 24.00 (UTC) között került megrendezésre. A 24-órás online konferencia-maraton keretében a világon található tavak és vizes élőhelyek sokszínűségét, változatosságát mutattuk be, valamint felhívtuk a figyelmet a tavak jelentőségére, azok fenntartható kezelésének fontosságára. A rendezvényen a különböző tavak és tavas térségek a földrajzi elhelyezkedésük alapján kerültek bemutatásra.  Az egyes részeket mindig más Living Lakes partner szervezte és moderálta.

Az online konferencia élőben követhető volt a Balaton Fejlesztési Tanács YouTube csatornáján (bftkht) is, a rendezvényt követően azonban az előadások videói csak korlátozott ideig voltak elérhetőek a nyilvánosság számára.  Mivel több együttműködő partnerünk is jelezte, hogy szívesen megnézné újra az előadásokat, úgy döntöttünk, hogy a videókat ismét elérhetővé tesszük a csatornánkon.

Ha novemberben lemaradt valamelyik előadásról, vagy egyszerűen csak szeretné feleleveníteni a kellemes emlékeket és újra megnézni egy-egy videót, most megteheti. 2022. január 31. és február 4. között a videók ismét hozzáférhetőek az alábbi linkeken:

•    Living Lakes Kelet-Ázsia: https://youtu.be/HB-7D2H8TNg
•    Living Lakes Észak és Közép-Ázsia: https://youtu.be/_7FBe0snmJE
•    Living Lakes Dél-Ázsia: https://youtu.be/d0Sfo9JezRI
•    Living Lakes Afrika: https://youtu.be/QpDJqK4F2Ws
•    Living Lakes Nemzetközi kitekintés: https://youtu.be/WfzYo26UyH8
•    Living Lakes Európa és az Egyesült Királyság: https://youtu.be/ahP7vrHAaS0
•    Living Lakes Latin Amerika és a Karib-térség: https://youtu.be/tHcE87J7csc
•    Living Lakes Észak-Amerika és azon túl: https://youtu.be/LJ7XcX5bu3A

Kérjük vegye figyelembe, hogy a YouTube közvetítés során a szinkrontolmácsolást nem lehet rögzíteni, így az előadások eredeti (többnyire angol) nyelven érhetők el.

Ne hagyja ki a lehetőséget! Nézze újra a Global Lake Marathont a YouTube-on!

Back To Top